Motocoase


De ce sa alegi o motocoasa HUSQVARNA?

Elemente care trebuie luate in considerare atunci cand cumparati o motounealta

Aveti nevoie de o motounealta noua pentru a curata o zona mai mare, iarba inalta, arbusti sau sa taiati tufisuri si arbori mici? Iata cateva lucruri la care trebuie sa va ganditi inainte de a cumpara o motounealta.

Motocoasele sunt foarte utile pentru proprietarii de terenuri si paduri. Acestea sunt utilizate pentru orice activitate, de la ingrijirea gazonului la taierea ierbii inalte, a lastarisului si a tufisurilor. Daca stiti pentru ce o veti folosi, va putem ajuta sa o alegeti pe cea potrivita.

Intentionati sa le utilizati in mod profesional?

Pentru utilizare profesionala, este important sa alegeti o motocoasa profesionala cu durata de functionare lunga, care este adecvata si pentru lucrarile pe care le planificati. Modelele Husqvarna 500 sunt masini de taiat profesionale, care nu fac compromisuri si care sunt concepute pentru utilizare confortabila in timpul zilelor lungi de lucru.

Ce dimensiune trebuie sa alegeti?

Pentru utilizatorii profesionisti este mai important sa nu selecteze cel mai puternic model, ci sa aleaga o motounealta potrivita pentru necesitati. Un motor puternic va va ajuta sa taiati mai usor vegetatia mai dura, insa un utilaj puternic este, de asemenea, mai greu. Acest lucru poate fi obositor daca lucrati mult timp, ceea ce va poate influenta sa lucrati mai putin eficient. Prin urmare, ca profesionist, probabil v-ati dori sa aveti mai multe variante de motounelte din care sa alegeti, in functie de lucrarea pe care o aveti de realizat. Consumatorul obisnuit ar trebui, totusi, sa se asigure ca utilajul este suficient de puternic incat sa execute cu usurinta sarcina dorita.

Perfecta pentru proprietarii de teren

Daca lucrarea se realizeaza pe un teren de dimensiune mica sau medie, sau intr-o gradina rurala cu tufisuri, garduri vii si copaci mici, atunci o motounealta medie este ideala. Puteti schimba capetele daca doriti sa taiati iarba sau vegetatie mai dura. Aceste motounelte sunt confortabile, versatile si usor de utilizat.

Cat de este usor se poate utiliza?

Atunci cand alegeti o motounealta, trebuie sa luati in considerare, de asemenea, usurinta inlocuirii discurilor de taiere si a capetelor trimmy. De asemenea, asigurati-va ca este usor sa schimbati linia de fir atunci cand utilizati capul trimmy si ca mecanismul de alimentare al acestuia este practic. Motouneltele Husqvarna au un sistem de alimentare Tap-&-Go, ceea ce inseamna ca linia trimmerului este alimentata automat atunci cand capatul este impins in sol.
Elemente care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti o motounealta

  • Este important ca motocoasa sa fie simplu de pornit, in special daca nu aveti experienta
  • Puterea ridicata, cuplul ridicat si acceleratia rapida sunt importante atunci cand taiati vegetatie, dar nu alegeti un utilaj care este inutil de greu daca aveti zile lungi de lucru
  • Asigurati-va ca hamul distribuie greutatea, pentru utilizare confortabila si eficienta
  • Asigurati-va ca manerele pot fi asezate la un anumit unghi fata de tija, pentru a preveni formarea unei sarcini inegale pe coloana vertebrala
  • Verificati daca manerele pot fi pliate pentru transport si depozitare
  • Motoarele noastre au dispozitive de control al emisiilor, in avantajul mediului de lucru, dar si al mediului inconjurator in sineCaracteristici inovatoare

Aflati totul despre motocoasele noastre

Buruieni, arbusti mici sau tufisuri? Profesionist sau proprietar de casa - exista o motocoasa Husqvarna pentru dumneavoastra.

Rezultate garantate cu motocoasele Husqvarna

Toate motocoasele Husqvarna sunt concepute pentru a va desfasura activitatea in mod eficient, fiind totodata usor de transportat si manevrat. De asemenea, sunt usor de ajustat conform nevoilor dvs.

Impact redus asupra mediului

Impreuna, putem reduce impactul asupra mediului. Motocoasele Husqvarna pe benzina sunt echipate cu motorul special X-TORQ®. Acesta ofera emisii reduse cu 75% si o eficienta a consumului de combustibil cu pana la 20% mai mare.

Ergonomie pentru confortul dvs.

Cu motocoasele Husqvarna, operatiile din gradina se vor desfasura rapid si confortabil. De exemplu, manerul este ajustabil si proiectat ergonomic, pentru o utilizare cat mai eficienta. Motocoasa este dotata si cu tija extensibila, pentru a putea ajunge acolo unde aveti nevoie.

Un singur utilaj pentru toate scopurile

In functie de modelul ales, motocoasele Husqvarna pot fi un partener versatil practic. Capul de taiere performant asigura rezultate optime si poate fi ajustat cu usurinta prin schimbarea tipului de cutit in functie de operatiunea pe care trebuie sa o efectuati - de la tunderi precise la taieri de volum mare, pe teren dificil. Multumita sistemului de blocare magnetic, puteti schimba cutitul rapid si usor.

Aflati totul despre motocoasele noastre profesionale

Motocoasele profesionale Husqvarna sunt construite pentru cele mai dificile lucrari de peisagistica.

Proiectate pentru a va imbunatati afacerea

Greutate redusa si eficienta sporita. Acesta sunt principalele prioritati ale Husqvarna atunci cand dezvoltam noi caracteristici pentru motouneltele si motocoasele noastre. Aici, puteti vedea mai indeaproape ce am inventat pentru a va ajuta afacerea sa prospere.

Extindeti suprafata de taiere

Cu ajutorul motocoaselor noastre, puteti tunde o zona semnificativ mai mare de gazon, in comparatie cu celelalte utilaje, datorita unei transmisii optimizate si motorului puternic, cu un raport de transmisie impresionant. Utilajul are puterea de a actiona un fir trimmy mult mai lung, ceea ce va asigura un diametru mai mare de curatare per rotatie.

Motocoase profesionale de la Husqvarna

Motocoasele profesionale de la Husqvarna sunt testate temeinic, pentru a ne asigura ca emisiile si vibratiile sunt la valori minime, in timp ce performanta ramane la nivel exceptional. Am inclinat manerul cu sapte grade si am inclus portiuni verticale mai inalte si decalate, astfel incat sa puteti lucra confortabil si cu efort minim. Iar cu tehnologia noastra X-Torq, veti obtine mai multa putere insa la un consum de combustibil cu 20% mai mic si cu 75% mai putine emisii.

Pregatiti-va pentru o zi de lucru mai buna

Gama completa de produse profesionale cu acumulatori de la Husqvarna va furniza numeroase avantaje - nu doar pentru dvs., ci si pentru clienti si persoanele din apropiere. Trimmerele si motocoasele alimentate cu acumulatori sunt suficient de puternice pentru sarcini solicitante, avand in plus avantaje generale legate de baterii, precum absenta emisiilor. Datorita zgomotului redus si vibratiilor minime, asigura o zi de lucru mai usoara si mai buna.

Video demonstrative

https://www.youtube.com/watch?v=QSfTZY6Rss0&t=1s
Product added to wishlist
Product added to compare.