Sasiuri de transport


La transportarea sarcinilor care depasesc gabaritul standard se utilizeaza sasiurile de transport. Din categoria echipamentelor folosite pentru transportul si mutatul sarcinilor amintim si de transpaleti si platforme cu role. Transpaletii se utilizeaza atunci cand sarcina de tranportat are o greutate sub 3000 kg. Platformele au un alt plafon in cazul transportarii sarcinii, greutatea acesteia putand ajunge pana la 18.000 kg. 
Cand avem de transportat sarcini mai mari de 18.000 kg sau atunci cand se vrea un control mai bun asupra directiei de deplasare se vor utiliza sasiurile de transport.
Aceasta categorie are doua subcategorii: sasiurile de transport pentru greutati mari si seturi sasiuri de transport pentru greutati mari.
Sasiurile de transport pentru greutati mari sunt utilizate pentru sarcinile pana in 18.000 kg.
Ca si constructie, acestea sunt formate ca doua platforme cu role lipite iar in sectorul central au un disc rotativ. In plus, sunt echipate cu un maner de actionare si de control a directiei pentru transportare.
In cazul setului de sasiuri de transport, sasiul va fi situat sub sarcina de transportat, iar in lateral va fi pozitionata platforma cu reglaj. Sasiul pentru transportat controleaza directia traseului pe care va fi mutata sarcina, iar platforma sustine greutatea sarcinii.
Pe site-ul nostru sunt disponibile pentru comanda sasiuri de transport de la producatorii UNICRAFT din Germania si Cormak din Polonia la preturi foarte bune.

Product added to wishlist
Product added to compare.