Seturi de sasiuri de incarcare si transport pentru greutati mari


Setul de incarcare si transport pentru greutati mari contine urmatoarele dispozitive: patine cu role, placi de compensare, patefoane, manere si tiranti.
Patinele cu role sunt necesare pentru deplasarea pe orizontala a sarcinilor de transportat. Pentru transportarea sarcinilor cu greutate mare, aceste seturi contin de obicei perechi de cate 2 exemplare.
Placile de compensare fiind a doua categorie de dispozitive aflate in componenta seturilor de incarcare si transport pentru greutati mari sunt dispozitive folosite pentru a compensa si echilibra sarcina.
Patefoanele sunt redate de platformele cu disc care se roteste, care asigura deplasarea sarcinii intr-o alta directie decat cea in linie dreapta.
Manerele, dispozitive incluse in setul de incarcare si transport pentru greutati mari sunt parghii ce asigura tractarea sarcinii in sensul de miscare dorit.
Tirantii sunt reprezentati de bare de otel care asigura preluarea fortei de tensionare produsa in timpul miscarii sarcinii.
Seturile de incarcare si transport pentru greutati mari se utilizeaza la incarcarea si transportarea sarcinilor mari pe o distanta scurta. Aceste tipuri de seturi de incarcare si transport pentru greutatile mari au o capacitate de a transporta greutati pana la 60 tone.
Livrarea seturilor de incarcare si transport pentru greutati mari se face intr-o cutie metalica, cu greutati mici, 50-70 kg, care simplifica utilizarea acestora.
Avantajele prezentate de aceste seturi de incarcare si transport pentru greutati mari, costul redus de cumparare, nu necesita lucrari de mentenanta, au nevoie de un loc de depozitare mic, capacitate de a transporta sarcini cu o greutate mare, sunt cateva din caracteristicile care propun aceste echipamente pentru transport.

Product added to wishlist
Product added to compare.