Masini de gaurit cu talpa magnetica


Modelele de masini de gaurit prevazute cu sisteme de fixare cu electromagneti, indiferent de forma acestora (drepte, in V, pentru tevi rectangulare, tevi rotunde etc.) sunt denumite de masini de gaurit cu talpa magnetica sau masini de gaurit magnetice.
O masina de gaurit cu talpa magnetica este prevazuta cu un intrerupator pentru activarea si dezactivarea electromagnetului, precum si cu un lant de siguranta ce permite utilizarea acesteia pentru realizarea de gauri prin fixarea pe grinzi verticale din otel.
Posibilitatea fixarii magnetice permite utilizarea modelelor de masini de gaurit cu talpa magnetica pentru realizarea de gauri si filete in diferite piese plasate intr-o structura metalica ce este deja construita, cu precizie ridicata si in conditii de siguranta.
Datorita electromagnetilor cu care este prevazuta, o masina de gaurit magnetica poate fi operata foarte simplu prin fixarea acesteia pe piesa de prelucrat, in timp ce alte modele de masini de gaurit necesita, de exemplu, sa fie tinute cu mana si pot influenta in sens negativ atat precizia de prelucrare cat si siguranta operatorului.
O masina gaurit cu talpa magnetica este utilizata in mod uzual in santierele de constructii pentru realizarea unor orificii necesare fixarii unor grinzi metalice, de exemplu.
Unele masini de gaurit cu talpa magnetica pot fi prevazute cu avans automat, sisteme de lubrifiere centralizate si magneti industriali care permit o exploatare intensiva a acestora.
Pentru realizarea operatiei de gaurire cu ajutorul unei masini de gaurit cu talpa magnetica, pot fi utilizate burghie, carote si, mai rar, capuri de frezare.
Utilizarea de masini de gaurit cu talpa magnetica este in acest moment o necesitate si reprezinta o investitie profitabila avand in vedere aria de utilizare a acestor masini si costurile de exploatare.
Gama de masini de gaurit cu talpa magnetica pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din santierele de constructii, atelierele de prelucrari metalice, precum si atelierele de intretinere si reparatii.
O masina de gaurit cu talpa magnetica poate fi utilizata in conditii de siguranta daca se intretine si se utilizeaza in mod corespunzator electromagnetul si lantul de siguranta.
eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si la un raport pret-beneficiu ideal.
Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea corecta a unei masini de gaurit cu talpa magnetica potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.


Masini de gaurit cu talpa magnetica aplicabilitate | Utilizare

Pe masinile de gaurit metal cu talpa magnetica se pot executa operatii ca: gaurire, alezare, adancire, filetare, largire etc.
Printre domeniile de prelucrare metal in care se utilizeza acest tip de masini-unelte se regasesc: industria aeronautica, piese pentru constructia de automobile, santiere petru constructii.
Sistemul de fixare cu electromagneti se activeaza/dezactiveaza cu ajutorul unui intrerupator.
O componenta importanta a masinii de gaurit cu talpa magnetica este lantul de siguranta ce permite fixarea acesteia pe grinzi verticale din otel pentru a putea realiza operatii de gaurire.
Cel mai frecvent, acest echipament este folosit in santierele de constructii pentru realizarea unor alezaje.
O parte din masinile de gaurit cu talpa magnetica pot dispune de sisteme centralizate de avans automat, de lubrifiere si magneti industriali foarte rezistenti, chiar si dupa utilizari intensive.
In combinatie cu aceste masini-unelte poti fi folosite, pentru gaurire metal, burghie, carote si, uneori, capuri de frezare

Masini de gaurit cu talpa magnetica recomandari | Avantaje

Datorita talpii magnetice cu care este dotata, masina de gaurit metal poate fi folosita, in conditii de precizie si de siguranta, pentru gaurire si filetare, indiferent de pozitionarea obiectului care trebuie prelucrat, mai ales intr-o structura metalica deja construita.
Achizitionarea acestui tip de masini de gaurit este o investitie profitabila tinand cont de costurile de exploatare si de aria de utilizare a acestor utilaje.
Datorita constructiei compacte poate fi usor de depozitat si de trasportat.
Unul dintre avantaje il constituie prezenta sistemului de lubrifiere automat, fluidul de racire fiind dirijat de burghiu.
Angrenajul principal este conceput astfel incat ultilizarea masinii de gaurit metal sa fie posobla pe o peroada cat mai indelungata.
Datorita fortei magnetice impresionante prelcrarea se executa in conditii maxime de siguranta.
Gama noastra de masini de gaurit cu talpa magnetica poate fi folosita atat de amatori, cat si de beneficiarii profesionisti din santierele de constructii.
Cele mai grele operatii de gaurit metal pot fi realizate cu ajutorul  motorului puternic.

Masini de gaurit cu talpa magnetica producatori si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de masini de gaurit cu talpa magnetica de la producatori cunoscuti cum ar fi: RUKO Germania, FERVI Italia si HOLZMANN Austria.

Product added to wishlist
Product added to compare.