Masini pentru presat si aplicat adeziv


In industria de productie a mobilierului, un rol important il joaca si masinile de presat si lipit si presele cu perforator.

Modelele de masini pentru presat si aplicat adeziv sunt mai rar intalnite in atelierele de prelucrare a lemnului de dimenisiuni mici, acestea fiind masini unelte des utilizate in atelierele mari si fabricile de productie mobilier, geamuri si usi.
In ceea ce priveste modelele de masini de presat si lipit de tipul prese pentru lemn, acestea pot fi prese cu perforator sau prese hidraulice.
Presele cu perforator denumite si prese pentru usi sau prese pentru geamuri sunt masini unelte utilizate pentru realizarea imbinarilor pentru piesele cu dimensiuni mari de lucru.
Aceste masini de presat sunt echipate cu cilindri hidraulici pentru fixarea piesei prin presare cu ajutorul unor ghidaje.
Aceste prese pentru lemn sunt dotate cu cadre perforate si elemente de fixare cu bolturi si sunt utilizate, preponderent pentru imbinarea de geamuri, usi, cutii, diferite arcade si cadre.
Presele hidaulice pentru lemn cunoscute si sub numele de masini lipit hidraulice (masini de incleiat hidraulice) sunt echipate cu numerosi cilindri hidraulici care actioneaza o placa presoare.
O masina de incleiat hidraulica este foarte scumpa si este intalnita, de regula, in atelierele mari sau fabricile de profil, micii meseriasi realizand aplicatia de inbinare cu ajutorul unor menghine.
Utilizarea acestor masini pentru presat si aplicat adeziv este imperioasa atunci cand trebuie realizate diferite aplicatii de incleiere.
Datorita numeroaselor avantaje constructive, modelele de prese pentru lemn sunt utilizate, de regula, pentru realizarea productiei de serie si nu necesita lucrari elaborate de intretinere sau cunostinte tehnice foarte avansate pentru a fi utilizate.
Unele modele de prese pentru lemn sunt construite pentru a permite realizarea mai multor aplicatii in simultan.
Daca sunteti interesat de o astfel de masina de presat si lipit, in alegerea modelului potrivit trebuie tinut cont, in primul rand, de specificul aplicatiei, apoi de dimensiunile maxime de prelucrare, precum si de necesitatea de a realiza operatii multiple simultan.
eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra in ceea ce priveste masinile de presat si lipit si bugetul disponibil pentru investitie.
Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea corecta a unei masini de presat si lipit (prese cu perforator sau prese hidraulice) potrivite necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Product added to wishlist
Product added to compare.