Vinciuri


Aplicabilitate | Utilizare

Vinciul de otel cu cremaliera este un vinci solid usor de manipulat ce necesita un efort redus pentru ridicarea sarcinilor de maxim 10 tone. Acest vinci de otel este prevazut cu o constructie solida.

Acest vinci poate fi utilizat pentru ridicarea sarcinilor in sisteme de ridicare cu actionare manuala si / sau pentru tras sarcini (de exemplu pentru remorci de transport auto, barci etc), cat si pentru ancorare.

Acest vinci pentru ridicare are o structura stabila si sigura si permite asamblarea rapida si facila.

Constructia acestui vinci de atelier este conceputa astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, nefiind necesara depunerea unui efort marit in timpul manipularii.

Cu acest model de utilaj pot fi executate operatii de deplasare pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea / descarcarea marfurilor.

Acest vinci pentru ridicare este un dispozitiv ce asigura conditii excelente de utilizare pentru cei care doresc sa lucreze rapid si in siguranta.

Recomandari | Avantaje

Exploatarea facila este garantata de mecanismul cu cremaliera integrat cu care este dotat acest tip de vinci de otel.

Modelul acesta de vinci cu cremaliera a fost testat la o supraincarcare de 25% si rezultatele au fost optime.

Acest vinci din otel cu cremaliera este usor de utilizat, necesitand un efort redus pentru ridicarea incarcaturilor.

Un avantaj important il constituie faptul ca aceste vinciuri de otel cu cremaliera sunt prevazute cu sistem de autoblocare a manivelei. Totodata manivela poate fi pliata facilitand transportul acestui vinci profesional.

Acest vinci profesional cu cremaliera convinge prin raportul foarte bun pret – calitate.

Este recomandat sa va alegeti vinciul pentru ridicat si transportat marfa in functie de necesitatile dumneavoastra si de sarcinile la care acesta va fi supus, in felul acesta veti fi multumit si de rezultate si veti sti ce buget sa nu depasiti.

Cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale vinciurilor de otel permite alegerea motivata si exploatarea rationala a acestora.

Este un produs reuşit, cu un design plăcut şi uşor de utilizat. Pentru o utilizare corespunzătoare a produsului, vă rugăm să consultaţi cu atenţie manualul de utilizare.

Product added to wishlist
Product added to compare.