Troliuri


Un troliu este un dispozitiv folosit pentru deplasarea în sens vertical, in sens orizontal sau pe un plan inclinat a unei sarcini, alcătuit din una sau din două role care se pot roti în jurul axelor lor și pe care se înfășoară un cablu fixat cu un capăt de rola și cu celălalt de sarcina pe care trebuie să o deplaseze.

Troliurile pentru ridicare se impart in:

  •   Troliuri manual;
  •   Troliuri electrice cu cablu;
  •   Troliuri eletrice cu lant.

Troliu manual:

Acest trifor manual cu cablu poate fi utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini ridicate cu un grad ridicat de eficienta, in conditii de siguranta si durabilitate.

Acest troliu poate fi operat simplu si sigur, fapt asigurat de design-ul compact si robust.

Comparativ cu alte tipuri de troliuri, acest tirfor poate fi utilizat pentru o gama mult mai mare de activitati.

Acest troliu manual poate fi utilizat atat pentru aplicatii verticale, cat si orizontale avand o viteza ridicata de lucru.

Troliu electric cu cablu:

Un troliu electric cu cablu este un troliu cu cablu pentru ridicare, ideal si pentru tractiune utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 400 kg fara scripete si 800 kg cu utilizarea unui scripete.

Acest troliu electric cu cablu este conceput pentru ridicarea si tragerea unei sarcini mari cu un grad ridicat de eficienta, in conditii de siguranta si cu eficienta ridicata.

Acest troliu electric este echipat cu limitatoare de cursa pentru circuitul electric, la ambele capete.

Acest troliu electric este echipat cu sistem de franare mecanica ce retine sarcina chiar si atunci cand acesta este decuplat de la alimentarea cu energie.

Troliu electric cu lant:

Acest troliu electric cu lant este un troliu utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini de pana la 2 tone la o inaltime de pana la 6 metri.

Acest troliu electric este prevazut standard cu carucior actionat electric pentru deplasarea pe orizontala, pe sina cu latimea intre 100 - 150 mm. Motorul de deplasare asigura deplasarea pe orizontala a sarcinii, prin deplasarea caruciorului troliului.

Acest troliu electric este echipat cu sistem de franare mecanica ce retine sarcina chiar si atunci cand acesta este decuplat de la alimentarea cu energie.

Product added to wishlist
Product added to compare.