Masini hidraulice decupare si stantare


In industria prelucrarilor la rece a metalului se impune realizarea unui numar mare de procese de prelucrare specifice. Pentru realizarea acestor aplicatii, in majoritatea atelierelor de prelucrare a metalelor se utilizeaza masini hidraulice pentru decupare si stantare denumite si foarfece hidraulice combinate.

O foarfeca hidraulica combinata prezinta numeroase avantaje in exploatare dintre care cele mai importante sunt: posiblitatea realizarii a numeroase procese de prelucrare, costul redus comparativ cu investitia necesara achizitionarii de utilaje specializate pentru fiecare operatie in parte, spatiul de lucru necesar redus, costurile mici de intretinere, productivitatea mare datorita sistemului de actionare hidraulic si nu numai.

Modelele de foarfece combinate sunt prevazute cu posibilitatea de a executa cinci procese de prelucrare: debitare, stantare, perforare, decupare la unghi, presare si permit adaugarea de functii suplimentare prin adaugarea unor accesorii optionale.

Aceste masini pentru decupare si stantare cu actionare hidraulica sunt proiectate si construite pentru a oferi o suprafata de stantare mare, ideala pentru realizarea a numeroase operatii de perforare a diferitelor piese de prelucrat.

Datorita gamei largi de accesorii optionale disponibile, modelele de forfece combinate cu stanta pot realiza numeroase procese de prelucrare, precum: indoirea foilor metalice, decuparea colturilor, crestarea tevilor metalice, fiind considerate adevarate statii combinate de prelucrare a metalelor.

De regula, masa de debitare este prevazuta cu sisteme de fixare a pieselor de prelucrat simple si robuste ajustabile la diferite grosimi de lucru.

Majoritatea modelelor de foarfece combinate cu stanta sunt prevazute standard sau pot fi echipate optional cu unitati specializate in debitarea profilelor rotunde, rectangulare, profilelor T, profilelor U, cornierului etc.

Aria mare de utilizare, raportul pret-beneficiu foarte bun, conversiile rapiude intre operatii, exploatarea facila si costurile mici de intretinere recomanda utilizarea modelelor de masini hidraulice pentru decupare si stantare. O masina hidraulica pentru decupare si stantare reprezinta de cele mai multe ori solutia ideala pentru realizarea diferitelor procese de prelucrare in atelierele de prelucrari metalice.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste foarfecele combinate pentru decupat si stantat oferindu-va solutia potrivita la un pret redus.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica pentru a alege corect masina hidraulica pentru decupat si stanta potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Product added to wishlist
Product added to compare.