Sisteme tehnice de curatare


In industrie poate aparea oricand necesitatea de a curata diferite piese. Curatarea tehnologica a acestora se realizeaza cu ajutorul unor sisteme tehnice de curatare.

Sistemele tehnice de curatare sunt utilizate, cu precaredere, in industria metalurgica, in atelierele de reparatii, atelierele de intretinere etc. Cele mai frecvent intalnite echipamente pentru curatare tehnologica sunt cabinele de sablare si instalatiile de spalare.

Pentru curatarea pieselor metalice de rugina, straturi de vopsea etc., in industrie se utilizeaza frecvent metoda sablarii cu nisip, bicarbonat de sodiu etc. cu ajutorul echipamentelor denumite cabine de sablare.

Cabinele de sablare asigura curatarea acestora prin improscarea cu presiune a materialului de sablare pe piesa de curatat, aceasta fiind curatata prin frecarea cu materialul de sablare.

Pentru curatarea diferitelor piese de vaselina si alte impuritati, in industria constructoare si de prelucrare sunt utilizate instalatii de spalare a pieselor. Aceste masini de spalat piese faciliteaza curatarea cu ajutorul unor solventi sau altor produse petrochimice.

Gama de sisteme de curatare pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat si micilor ateliere de prelucrare care au nevoie de un astfel de echipament.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea echipamentului potrivit activitatii dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Product added to wishlist
Product added to compare.